INFORÁDIÓ 
2020. június 4. csütörtök
Bulcsú

kitüntetés

volánbusz

dávid ilona

Kitüntették Dávid Ilonát a Volánbusz átszervezéséért

Kitüntették Dávid Ilonát a Volánbusz átszervezéséért

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Lánczy Leó-díjjal és pénzjutalommal ismerte el Bártfai-Máger Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter Dávid Ilonának, a Volánbusz elnök-vezérigazgatójának a cég átszervezésével kapcsolatos munkáját.

Lánczy Leó-díjat adományozott a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatójának a regionális közlekedési központok Volánbusz Zrt.-be történő integrálása során nyújtott kimagasló szakmai munkájának elismeréseként az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából Bártfai-Máger Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter - adta hírül a vállalat. Dávid Ilona szűk körben vette át az elismerést, egyúttal jelezte, hogy

a díjjal járó pénzjutalmat – mint alapító – egy hamarosan létrejövő, jótékony célokat szolgáló alapítvány javára ajánlja fel.

A tárca nélküli miniszter a díjjal azt honorálta, hogy sikeresen megvalósult a regionális központok integrációja a Volánbusz Zrt-be. A 2018-ban elhatározott döntés eredményeképp a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt., a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt., az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. és a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. 2019. október 1-jével a Volánbusz Zrt. része lett.

A közlemény szerint a hatékonyabb működés kialakításával a társaság a közelgő piacnyitás után versenyképes vállalatként, a közúti közösségi közlekedés kiemelkedő szereplőjeként tudja folytatni a munkát. Az új Volánbusz évente mintegy 667 millió utas szállításáról gondoskodik; több mint 19 ezer dolgozójával a harmadik legnagyobb foglalkoztató az állami vállalatok között.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018