eur:
393.8
usd:
369.06
bux:
65831.85
2024. április 23. kedd Béla

Új vezérigazgató a K&H Bank élén

David Moucheront, a CBC Banque jelenlegi vezérigazgatója váltja Rik Scheerlincket a K&H Bank élén, amennyiben a magyar felügyelet jóváhagyja jelölését - közölte a pénzintézet.

Rik Scheerlincket, a K&H Bank vezérigazgatóját, a K&H országcsapat vezetőjét a KBC Csoport Vezetői Bizottságának tagjává és a KBC Csoport pénzügyi igazgatójává nevezték ki a KBC Csoport központjába, Brüsszelbe - tudatta a pénzintézet.

Új pozícióját 2017. május 5-tól tölti be, a KBC Csoport éves közgyűlését követően.

David Moucheront, a CBC Banque (a KBC Csoport dél-belgiumi leányvállalata) jelenlegi vezérigazgatóját jelölték Scheerlinck utódjaként, mely a magyar felügyeleti szerv jóváhagyását követően léphet életbe.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Az Európai Unió ellenálló képességét a Covid-19 világjárvány és az ukrajnai háború átvészelésében, és a gazdasági válság megelőzését olyan stratégiai politikáknak köszönhetjük, mint a SURE, a NextGenerationEU és a REPowerEU. E sikerek ellenére a válságok és más globális tendenciák hatással voltak Európa versenyképességére, amelyet most egy reformcsomaggal kell orvosolni – mondta el az Európai Parlamentben kedden tartott beszédében Ursula von der Leyen bizottsági elnök az Európai Tanács 2024. április 17-18-i rendkívüli ülésének következtetéseiről beszélve.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×