eur:
389.19
usd:
362.6
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Magyar-kínai egészségügyi befektetői konferencia Budapesten

Magyar-kínai befektetői konferenciát rendeznek hétfőn Budapesten, az eseményen a résztvevők egészséggel és életmóddal kapcsolatos projektekhez kereshetnek partnereket.

A rendezvény a két ország miniszterelnöke által 2014-ben aláírt kormányközi megállapodás részét képező gazdasági-egészségügyi terület fejlesztésének szellemében akarja segíteni a Magyarországon dolgozó kínai állampolgárok beilleszkedését, munkavégzését. Magyarországon először rendeznek ilyen jellegű konferenciát, amely mindazoknak kínál találkozási, kapcsolatteremtési, üzleti és társasági fórumot, akik az egészségügy-életmód területén érdekeltek.

A szervezők tájékoztatása szerint az eseményen várhatóan 150-en vesznek részt, így kínai befektetők, megvalósítható projekteket kínáló magyarországi üzletemberek, a hagyományos kínai és a nyugati orvoslás kiemelkedő szakemberei, továbbá a kínai-magyar üzleti kapcsolatok építésében érdekelt üzletemberek.

A tanácskozáson a résztvevők előadást hallhatnak egyebek mellett a magyar és kínai vállalkozások együttműködéséről, az új kínai befektetők tapasztalatairól, a kínai kormányzati lehetőségekről az európai befektetésekkel kapcsolatban, a magyar kormányzati törekvésekről a kínai kapcsolatok erősítéséért, az egészségipari együttműködési lehetőségekről és a hagyományos kínai gyógyászat magyarországi jövőjéről.

Emellett a rendezvényen elismeréseket adnak át a magyar-kínai orvosi-gyógyítói tevékenység példamutató végzéséért.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×