eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ezer dollárral kedveskedik az amerikai dízelautó tulajdonosoknak a Volkswagen

Ezer dolláros juttatást ajánl fel a Volkswagen az amerikai dízelautó tulajdonosoknak.

Az ajánlat az emissziós botrányban érintett kétliteres TDI dízelmotorral rendelkező 482 ezer amerikai Volkswagen és Audi autó tulajdonosára vonatkozik.

A Volkswagen a tulajdonosoknak 500 dollárral feltöltött szabadon felhasználható fizetőkártyát, valamint 500 dollárral feltöltött, a Volkswagen kereskedőknél felhasználható fizetőkártyát ajánl fel, három éves ingyenes helyszíni műszaki segélyszolgálattal kiegészítve.

A Volkswagen ajánlathoz semmiféle feltételt nem szab meg, nem írat alá programban résztvevő tulajdonosokkal olyan nyilatkozatot, amely szerint nem vehetnek részt a Volkswagen ellen esetleg indított kártérítési perekben.

A Volkswagennek már él egy minőségi cserére a botrányban érintett amerikai dízelautók tulajdonosainak tett 2000 dolláros árengedmény ajánlata. Az ezer dolláros juttatás ennek tetejében értendő.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 06:56
×
×
×
×