eur:
395.48
usd:
366.78
bux:
65434.92
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Elégedettek tavalyi eredményükkel a magyar multik

Elégedettek a két legnagyobb magyar multinacionális cég, az OTP és a MOL vezetői. Előbbi eredménye meghaladja a bank 155 milliárd forintos saját előrejelzését és az elemzői várakozásokat is, míg utóbbi 16 százalékkal nagyobb nyereséget ért el, mint tavaly.

Az OTP elnök-vezérigazgatója elégedett a bankcsoport tavalyi eredményeivel. Csányi Sándor az InfoRádióban azt mondta: nem számít arra, hogy a választások vagy a költségvetés várható konszolidálása jelentősen befolyásolná az OTP idei terveit. Interjú Csányi Sándorral

Tavaly 248 milliárd 348 millió forint nettó nyereséget ért el a MOL-csoport; ez 16 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál. A társaság nem auditált, nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány szerint készített konszolidált jelentése alapján a cégcsoport bevétele 25, eredménye 23 százalékkal emelkedett a tavalyihoz képest. Olvassa el a teljes cikket!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×