eur:
393.76
usd:
365.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

A szokatlan meleg mellett az egyik kellemetlen jelenség váltja a másikat

Péntek estig lényeges változás nem várható az időjárásunkban, eleinte ismét kicsit terjeszkedni fog a köd, napközben azonban van esély, hogy az ország nagy részén néhány órára kisüssön a nap. De úton a csapadék.

Borult, ködös, illetve fátyolfelhős területek váltakoznak péntek reggeli. Előbbi főként az ország északkeleti harmadán fordulhat elő. A ködös tájakon gyenge szitálás lehet.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Észak-Dunántúlon időnként megélénkülhet a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 2 és plusz 7 Celsius-fok között alakul.

Napközben aztán csak kevés helyen marad meg a köd, így az ország túlnyomó részén gyengén felhős, napos idő várható. Estére a Dunántúl nyugati felére egyre vastagabb felhők érkeznek, ám ezekből éjfélig számottevő csapadék nem valószínű. Nagy területen lesz élénk a délies szél, az Észak-Dunántúlon olykor erős, a magasabb részeken viharos széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 15 fok között alakul.

A hómentes karácsony már már lefutott meccsnek tűnik, de eső nélkül nem ússzuk meg a következő napokat – teszi hozzá az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×