eur:
392.85
usd:
366.36
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Néhány napra elbúcsúzhatunk az esőtől

Szerdán már több napsütésre és száraz időre számíthatunk. A hőmérséklet a hajnali 9 és 14 fok közötti értékekről kora délutánra kicsivel 20 fok fölé is emelkedhet.

Szerdán a hajnalban délen előforduló záporok után napközben már sehol nem fog esni, a keddinél jóval naposabb lesz az időjárás, kevés felhő lesz az égen - írta előrejelzésében az Időkép.

Az északi-északnyugati szelet sokfelé erős, olykor viharos lökések kísérhetik. Hajnalban 6-13 fokot mérhetünk. Délután 16-21 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Fronthatásra nem kell számítani.

Csütörtökön napos-gomolyfelhős idő várható, de kisebb futó zápor legfeljebb csak északon, északkeleten fordulhat elő. Az északnyugati szél továbbra is élénk, erős lesz. Hideg reggelre ébredhetünk, 2-7 fokig hűlhet a levegő, de a hidegebb, szélvédettebb helyeken, völgyeinkben talajmenti fagy is előfordulhat. Napközben 15-20 fok valószínű.

Fokozatos, de lassú melegedés kezdődik, a hét végéig nem várható jelentős csapadék sem.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×