eur:
389.55
usd:
361.97
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A férfiak többre értékelnek, egy buta bombázót, mint egy okos nőt, aki nem szép

A férfiak inkább randiznak egy butuska bombázóval, mint egy kevésbé vonzó, de intelligens hölggyel - derült ki egy angol internetes oldal felméréséből.

A OnePoll.com angol internetes oldal vizsgálata szerint a megkérdezett férfiak 73 százaléka sokkal szívesebben randizik egy vonzó, de kevésbé intelligens nővel, mint egy okos, de csúnya hölggyel. A válaszadók fele mondta azt, hogy az ész nem számít, ha a kiszemelt nő jól néz ki, mivel fontos, hogy a haverokat is elbűvölje.

Nyolcból egy férfi vallotta be, hogy az okos nő megijeszti. Az online felmérésből kiderült az is, hogy a nők éppen fordítva gondolkodnak, ugyanis ők inkább az észt részesítik előnyben a külsővel szemben. A megkérdezettek többsége azt mondta: a jóképű férfiak gyakran "üresfejűek", az intelligensek azonban képesek gondoskodni párjukról. Csak minden tizedik hölgy mondta azt, hogy inkább egy jól kinéző pasival randizna, mint egy okossal, mert "a jóképűek valószínűleg jobbak az ágyban".

Az internetes felmérést készítő oldal szóvivője aggályosnak tartja a férfiak gondolkodásmódját. "Aggasztó, hogy nem méltányoljuk az emberek intelligenciáját. Ha valaki rendkívül okos, inkább gratulálni kéne neki, nem pedig kritizálni, hogy miért nem olyan vonzó" - mondta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Lábon lőtték az orosz gáz- és olajipart, Putyin háborúja beütött az energiaágazatnak

Lábon lőtték az orosz gáz- és olajipart, Putyin háborúja beütött az energiaágazatnak

Az orosz olaj- és gázágazat, amely az ukrajnai háború egyik kulcsfontosságú finanszírozási forrása, munkaerőhiánnyal küzd, mivel a gazdaság teljes háborús mozgósítása súlyosbítja a régóta fennálló demográfiai problémákat. A szankciók és a rubel elértéktelenedése miatt pedig a vendégmunkások sem érkeznek már Oroszországba. Mindez súlyos gazdasági problémákat okozhat már közép távon is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×