eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Tízezer férfi licitál a diáklány szüzességére

800 millió forintnyi összeget ajánlottak fel eddig egy 22 éves amerikai diáklány szüzességéért. Natalie Dylan egy internetes aukciós oldalon hirdeti az ártatlanságát, így akar pénzt szerezni egyetemi tanulmányaihoz.

A 22 éves Natalie Dylan egyetemi tanulmányainak finanszírozásához szeretne pénzt szerezni, ezért árulja a szüzességét az interneten. Az ajánlatra már 10 ezernél is több férfi licitált.

A San Diego- i diáklány tavaly ősszel tette fel a hirdetését egy aukciós oldalra. Kezdetben a tétek a 200 ezer dollárt is alig haladták meg, de amióta az ügy nagyobb nyilvánosságot kapott, már 3, 7 millió dollárt (781 millió forint) is kínáltak az első éjszakáért.

Natalie - aki egyébként házassági- és családterápiát szeretne tanulni - nem érzi úgy, hogy az aukcióval megalázná magát. Egy évvel idősebb nővére sorsát akarja elkerülni, aki prostituáltként dolgozott az egyetem alatt.

A hirdetésre sokféle férfi jelentkezik, sokan közülük furcsa szexuális kívánságokkal állnak elő, de van olyan is, aki lépésről-lépésre leírja, mit tenne a lánnyal azon a bizonyos éjszakán.

Natalie régóta készül már az akcióra, és a szüzességében kételkedők kedvéért szívesen aláveti magát orvosi vizsgálatoknak is. Ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a szerencsés kiválasztottal csak egy éjszakát tölt el, szó sem lehet köztük komolyabb kapcsolatról.

Az amerikai felsőoktatást a világ legdrágábbjai közt tartják számon. A Forbes magazin felmérése szerint egy diáknak átlagosan 4500 dollárt (950 ezer forint) kell fizetnie egy félévért, de néhány elit iskolában a tandíj mértéke elérheti a 40 ezer dollárt (8,5 millió forint) is.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×