eur:
385.57
usd:
354.19
bux:
0
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Számítsa ki, mennyire férfias!

Nem a mosolyon, vagy a csillogó szemeken múlik egy férfi szexepilje, ugyanis kutatók szerint egyszerűen kiszámítható, hogy mennyire férfias valaki.

A paleontológusok szerint az arcnak a száj és a szempillák közötti területe határozza meg, hogy mennyire vagyunk vonzóak a másik nem számára.

A brit Nemzeti Történelmi Múzeum munkatársai megállapították, hogy a férfiak és a nők arcának ez a területe másként fejlődik ki, ezáltal a férfiaknak hangsúlyosabb a szemöldökük, nagyobb az állkapcsuk, és jobban kiszélesedik az arccsontjuk.

A szemöldök és a száj közötti területet el kell osztani az arc szélességével, és minél kisebb az eredmény, annál férfiasabb tulajdonságokkal bír az arc - mondta az intézmény munkatársa, Eleanor Weston.

Minél kisebb és szélesebb az arc, a szemfog is annál kisebb lesz, ezáltal vonzóbbnak tűnnek a férfiak a nők szemében.

A számítást hírességek fényképein alkalmazva kiderült, Will Smith a leginkább férfias sztár, mögötte Peter Andre lett a második és Justin Timberlake a harmadik. Thierry Henry az ötödik helyére lehet büszke, valamint arra, hogy megelőzte Brad Pittet és David Beckhamet is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×