eur:
392.88
usd:
366.09
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Hétvégi időjárási menü: eső, szél, "a legkeményebb időszak péntek délutántól várható"

Csapadékos időre kell számítani a hét végén, de a jövő héten ismét meleg lesz. A hét közepétől 30 fokra lehet számítani - mondta el az InfoRádióban Bozó János meteorológust.

Még mindig egy ciklonáris örvény kavarog a Kárpát-medencében, aminek hatására sajnos elég gyakran lesz erősen felhős az ég a hétvégén - mondta el az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az InfoRádióban.

Bozó János szerint záporok, zivatarok is várhatók. "A legkeményebb időszak pénteken késő délutántól estétől várható és egészen reggelig eltart" - fogalmazott a szakember.

Szombaton délelőtt lassan szárazabb levegő érkezik Budapest térségébe, ám ettől függetlenül számítani kell esőre és ugyanez lesz érvényes vasárnapra is - mondta el a meteorológus, aki szerint erős széllökések is lesznek, melyek a záporok, zivatarok idején viharossá is válhatnak, elsősorban vasárnap.

Az igazi javulás hétfőtől kezdődik, amikor nyugat felől folyamatosan száraz levegő érkezik majd - mondta el Bozó János, hozzátéve: a következő egy hétben nem lesz 40 fokos meleg, ám a nappali felmelegedés erősödik és a hét közepére 30 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×