eur:
389.42
usd:
363.23
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Egyévesek a csodaikrek

Marcia és Millie Biggs-ről kevesen mondanák meg, hogy egy évvel ezelőtt, alig néhány perc különbséggel születtek meg ugyanattól az anyától. Az ikerterhesség igen ritka, az azonban igazi különlegesség, hogy egy ikerpár ennyire eltér egymástól: egyikük fekete, másikuk fehér.

Egyszerre fogantak, szinte egyszerre jöttek a világra, mégis elképzelhető, hogy eltérő életük lesz azoknak az ikernővéreknek, akiknek egyik tagja az anya, míg a másik az apa tulajdonságait örökölte.

Marcia kékszemű és szőke hajú, Millie azonban bőrszíne és haja alapján jamaikai származású apjára hasonlít.

A kicsik egyéves születésnapján a 39 éves mamájuk azt mondta: bár nem egypetéjű ikrek, születésükkor még ez is megfordult a fejükben, hiszen nagyon hasonlítanak egymásra. A különbözőségek csak néhány hetes korukban jelentkeztek rajtuk.

Millie-nek ugyanis elkezdett sötétednie a bőre, testvérének pedig mintha világosodott volna.

Egyéves korukra pedig már nemcsak a külső különbözőségeket fedezték fel a szülők, hanem a személyiségük eltérő vonásait is. A fekete bőrű Millie sokkal fortélyosabb, míg Marcia csendesebb és nyugodtabb.

A 39 éves hölgy és 40 éves férje 10 éve él együtt. Régóta próbálkoztak már a gyermeknemzéssel, az újabb és újabb sikertelenség után a mesterséges megtermékenyítés mellett döntöttek. Mindketten olyan családból származnak, amelyben már születtek ikrek.

Ha megnézné a családot, kattintson ide.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×