eur:
387.67
usd:
357.03
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál

Kormányfői titkok terítéken

Cherie éppen térden állva a vécét pucolta, mikor Tony Blair megkérte a kezét - erről a leköszönt brit kormányfő felesége számolt be a BBC-n szerdán vetítendő műsorában.

Az igazi Cherie Blair című dokumentumfilmet szerdán vetíti majd a BBC egyes csatornája, de a hétvégén már több intim részletet is nyilvánosságra hoztak a filmről.

Kiderült többek között, hogy Cherie "félelmetesen romantikusnak" tartotta a leánykérést, valamint az is, hogy a leköszönt kormányfő "bolsi liverpoolinak" nevezi néha a feleségét.

Cherie azt is bevallotta, hogy amikor kiköltöztek a brit kormányfői rezidenciából, a Downind Street 10-ből, a ház felé fordulva megjegyezte: "Nem hiszem, hogy hiányozni fogsz!"

Az asszony a műsorban is váltig tagadja, hogy pénzszerzésre használta volna férje pozícióját. Cheriet azzal vádolták, hogy 30 ezer fontot kér egy-egy beszédért, s ezt az összeget ki is fizették neki, mivel a brit kormányfő felesége volt.

Amikor a riporter megkérdezte, szerinte kapott volna-e ennyi pénzt, ha nem Tony Blair a férje, az asszony nem volthajlandó válaszolni a kérdésre. Csupán annyit mondott, hogy a tíz év alatt 120 beszédet mondott el, és mindössze tízért kapott pénzt.

Azt viszont bevallotta, hogy megpróbálta meggyőzni a férjét: ne mondjon le a miniszterelnöki posztról. De azt tagadta, hogy hazugnak nevezte volna a férje utódját, Gordon Brownt, aki szerinte "fantasztikus kormányfő lesz".

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×