eur:
389.63
usd:
362.78
bux:
67980.8
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Leszerepeltek a teszten a mosógépek

Mosógépeket tesztelt a Kosár című fogyasztóvédelmi újság. A lap főszerkesztője az InfoRádióban elmondta: a vizsgálat lehangoló eredménnyel zárult. A nyolc értékelt háztartási berendezés közül csak egy ért el jó eredményt, az is alig-alig.

A magazin munkatársai elöltöltős mosógépeket teszteltek. Nagyrészt azt vették figyelembe, hogy milyen tisztára mossa a ruhákat a masina, de az is szempont volt, hogy mennyire hatékony a centrifuga, mennyi energiát és vizet fogyaszt a készülék, és milyen hangos mosás közben.

A nyolc mosógépből hat közepesre szerepelt. Köztük akadt egy olyan, amely 155 ezer forintba kerül, mégsem nyújtott többet az átlagnál.

Egy készülék elégséges osztályzatot kapott. Érdekesség, hogy a legjobban és legrosszabbul teljesítő mosógépet ugyanaz a cég gyártja - közölte Pavlovics Ágota.

A főszerkesztő összességében úgy értékelte a készülékeket, hogy azok nem elég hatékonyak és nem elég takarékosak.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×