eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Megrázó vallomás: "Üzletet csinálnak anyám halálából"

Először beszélt a Diana halálát övező konspirációs elméletekről Vilmos herceg. Az amerikai NBC tévécsatornának adott interjúban dühösen jelentette ki: elege van abból, hogy egyesek csak üzletet látnak édesanyja tíz évvel ezelőtti halálában.

"Attól félek, mindig lesznek emberek, akik pénzt akarnak csinálni a balesetből, és nem válogatnak az eszközökben" - mondta a 24 éves Vilmos az interjúban.

Öccse, Harry ugyanabban a műsorban szintén úgy vélekedett, hogy a spekulációknak sosem lesz végük, mert az emberek soha nem felejtik el, és még mindig csodálják néhai édesanyját.

Diana két fia az után nyilatkozott, hogy a brit 4-es csatorna műsorában nyomatékos kérésük ellenére bemutatta a haldokló hercegnőről készült, sokkoló fényképeket.

Harry elmondta az amerikai tévének, hogy élete végéig nem hagyja majd nyugodni a kérdés, mi történt tíz éve a párizsi alagútban.

A fiúk bevallották azt is: nagyon bántotta őket az a vád, hogy édesanyjuk halála után nem mutatták ki fájdalmukat.

"Ha nem vagyunk képesek zokogni több ezer ember előtt, az a mi bajunk" - fogalmazott Harry herceg.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×