eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Így válik valóra egy álom - rekordösszegű lemezszerződést kötött az éneklő pincérnő

Victoria Hart egy hónappal ezelőtt még felszolgált egy londoni étteremben - néhány napja pedig már rekordösszegű, 1,5 millió fontos (555 millió forintos) lemezszerződést kötött. Akkor vált egy csapásra híressé, amikor őt választották ki, hogy énekeljen George Clooney és Brad Pitt jelenlétében a cannes-i filmfesztiválon.

Victoria az est szenzációja lett, a rivális lemezkiadók egymás sarkát taposták, hogy szerződést köthessenek vele. "Õ a dzsessz Lily Allenje" - mondta róla az egyik kiadó vezetője.

A 18 éves felszolgálónő a szerződést stílusosan egykori munkahelyén, a Meztelen Teknős étteremben írta alá - ahol hat fontos órabérért dolgozott.

Tarolni fog Amerikában

A győztes Decca alelnöke, Mark Cavell szerint Victoria fantasztikus sztár lesz. "A hangja megérinti a szívet. Úgy énekel, ahogy senki más. Máris saját stílusa van, és maga írja a dalait is" - mondta róla.

Cavell elmondta, hogy az autójában ült, amikor meghallotta Victoria hangját. "Azonnal elküldtem e-mailen az utasítást: szerezzétek meg ezt a lányt. Három héttel később alá volt írva a szerződése."

A Decca alelnökének meggyőződése, hogy Victoria tarolni fog az amerikai piacon. "Az élettörténete, a személyiség és a zenéje arra predesztinálják, hogy nagyon messzire jusson. Máris nagy iránta az érdeklődés az Egyesült Államokban."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×