eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Nyilvánosak a www.inforadio.hu auditált adatai

A www.webaudit.hu-n nyilvánosak az InfoRádió internetes hírportáljának adatai. Február 6-a óta hétköznaponként már több mint 22 ezer egyedi látogató olvassa az inforadio.hu hírportált.

A www.inforadio.hu cím alatt elérhető hírportál célja, hogy a hírrádiótól már megszokott módon: megbízhatóan és gyorsan tájékoztassa a látogatót a politika, a gazdaság, a tudomány vagy éppen a sport világának minden fontos híréről.

A multimédiás tartalmakat és a BBC angol nyelvű híreit is kínáló hírportál egy hónap alatt kedvelt internetes médiummá vált. A Medián Webaudit által 2006. február 6-odika óta mért adatok alapján a hétköznapok átlaga meghaladja a napi 22 ezer egyedi látogatót, az oldalletöltések átlaga ugyanezen időszakban pedig több mint 50 ezer naponta.

A Hírportál napi egyedi látogató és oldal-letöltés száma
(a hétköznapi adatok átlaga alapján, 2006. február 6 - 22 között)

Egyedi látogatók Oldal-letöltés

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×