eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Véres dráma Mérán: felismerhetetlenségig szétmarcangolt öt kutya egy férfit

A szerencsétlenül járt férfin életmentő műtétet kellett végrehajtani, és szinte biztos, hogy soha többé nem fog tudni már teljes életet élni.

Az áldozat maradandó egészségkárosodással járó sérüléseket szenvedett a fején, a testén, és a karjain is. Az ügyészség most emelt vádat a kutyák gazdái ellen. Az ügyészség három év börtönt és három év közügyektől eltiltást kért a súlyos testi sértéssel és állatkínzással vádolt férfire és nőre is előkészítő ülésen történő beismerés esetére – írja a 24.hu.

A Mérán élő nő és férfi öt staffordshire terrier jellegű kutyát tartott a családi háza udvarán. Nem gondoskodtak megfelelően az ebek őrzéséről, és arról, hogy ne tudjanak kiszökni az állatok.

2022 áprilisában az állattok kimásztak a drótkerítés alján kikapart lyukon, és rátámadtak az utcán lévő férfire. Az ebek felismerhetetlenségig szétmarcangolták a férfi fejét, karjait és számos sebet ejtettek a teste különböző részein. A szétmarcangolt férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Az áldozaton életmentő műtétet kellett végrehajtani.

A történtek után a nő telefonált be a rendőrségre, hogy az út szélén fekszik egy vérző férfi. Ezt követően azonban már ő és a vele élő férfi is tagadta a bűnösségét, és egy szót sem mondtak azóta a hatóságoknak a történtekről.

A gazdák kisméretű kennelben tartották a kutyákat, a verekedések miatti harapásból származó sebek voltak a láncon tartott kutyákon, és nem voltak beoltva veszettség ellen. Valamennyi kutya kennelbetegségben szenvedett, szocializálatlanok voltak és falkaszellemben éltek. Az állattartói kötelességek elmulasztása a kutyáknak hosszantartó fájdalmat okozott, maradandó egészségkárosodásukat vagy pusztulásukat eredményezhette volna.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy hiány van a Boeing által gyártott kereső berendezésekből, ezért akadályokba ütközik az a terv Japánban, hogy a Patriot légvédelmi rakéták gyártását ott felpörgessék, és ezzel a globális rakétagyártás fokozásához is hozzá tudjanak járulni a szigetországban, ez pedig rossz hír Ukrajna számára. Eközben az ukrán emberek még a katonai támadásoknál is jobban aggódnak amiatt, hogy az orosz támadások miatt kialakult áramválság közepette mi vár rájuk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 20. 13:09
×
×
×
×