eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Bomló holttest Budapesten, de már gyanúsítottak is vannak

Egy használaton kívüli csepeli gyártelepen bomló holttestet találtak. Az illetőt eddig eltűntként keresték. A nyomozók szerint a fiatal férfit nyáron ölték meg. Két embert vettek eddig őriztebe.

A volt csepeli kenyérgyár területén füvet kaszáló munkás fedezett fel egy bomló holttestet 2023. szeptember 16-án. A Budapesti Rendőr-főkapitányság először közigazgatási eljárást indított, melynek keretében megállapították, hogy az elhunyt egy 21 éves férfi volt, akinek eltűnését augusztusban jelentették be, azóta kereste a rendőrség.

A nyomozók azonosítottak, majd szeptember 22-én XXI. kerületi lakcímeikről előállítottak két fiatalembert. A nyomozás adatai szerint a 20 éves és a 25 éves férfiak július 20-án éjszaka a későbbi áldozattal együtt ment a csepeli gyárterülethez, ahol a fiatalabb megkéselte a sértettet.

A rendőrök Sz. Bencét emberölés bűntett, Sz. Krisztiánt, aki tudott a gyilkosságról, de nem értesítette a hatóságot, bűnpártolás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Lakásaikon megtalálták a sértett telefonját, laptopját, iratait és más értéktárgyait,

Sz. Bencétől pedig az elkövetéshez használt, még mindig véres kés is előkerült. Mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett. A rendőrök azt még vizsgálják, hogy mi volt a bűncselekmény indítéka.​

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×