eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay.com

Gyorsan horogra akadt a szigetszentmiklósi Woody Allen – videó

Előbb egy festékboltot, majd egy csemegeboltot rabolt ki, illetve próbált kirabolni fia játékpisztolyával.

A nyomozás adatai szerint a férfi szombat reggel bement egy szigethalmi festékboltba, fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegette az eladót, és közben az üzlet bevételét követelte tőle. A sértett ijedtében az üzlet hátsó részébe menekült, támadója pedig pénz nélkül távozott.

B. Ferenc ezt követően egy szigetszentmiklósi csemegeboltot vett célpontba, ahol ugyanazzal a módszerrel pénzt követelt. Ez alkalommal bevált a fenyegetés, az alkalmazott átadta neki a bevételt, majd a támadó a zsákmányával együtt elmenekült a helyszínről.

A Pest megyei nyomozók azonnal az elkövető nyomába eredtek, adatokat és információkat gyűjtöttek, minden lehetőséget kihasználtak, hogy a lehető legtöbb információhoz jussanak a bűncselekménnyel és annak elkövetőjével kapcsolatban. Munkájuk hamar igazolódni látszott, pár órán belül azonosították az elkövetőt.

A szigetszentmiklósi férfi kihallgatása során a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a bűncselekmény elkövetését elismerte. Elmondta a rendőröknek, hogy

fia játékpisztolyát látta meg reggel a kocsijában, innen jött az ötlet, hogy annak segítségével mindenképpen pénzt kell szereznie. A rabolt összegből elmondása szerint megtankolt, gyógyszert és kábítószert is vásárolt.

A 26 éves férfivel szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya – őrizetbe vétele mellett – fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×