eur:
395.24
usd:
371.82
bux:
66207.57
2024. április 16. kedd Csongor
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőrautó 2019. december 15-én Győr egyik ipar telephelyén, ahol lakossági bejelentés alapján egy lakásban két gyermek, egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú, valamint apjuk holttestét találták meg a rendőrök. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyermekek halálát apjuk okozta, aki ezután öngyilkos lett.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Sokkoló részletek derültek ki a győri kettős gyermekgyilkosságról

Először volt láthatáson az apjuknál a három gyermek, sajtóértesülések szerint a férfi korábban erőszakos bűncselekmény miatt került börtönbe, ahonnan nemrégiben szabadult. Miután végzett két gyermekkel, öngyilkos lett.

A 112Press információi szerint a győri gyermekgyilkosságot elkövető férfi azért ült börtönben, mert 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A férfi alkoholizálása miatt gyakoriak voltak a veszekedések a családban, amiből a három kiskorú gyermek sem maradt ki. 2016. májusában a férj egy kalapáccsal lépett alvó feleségéhez és többször a fejére sújtott vele, úgy hogy a szerszám nyele is eltörött. Közben csitította az asszonyt, hogy ne kiabáljon, mert felébrednek a gyerekek. A bíróság a férfit 5 év fegyházbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte, jó magaviselete miatt néhány hónapja szabadult és Győrbe költözött. A gyerekektől nem tiltották el, úgy a 112Press úgy tudja, most voltak nála először azóta, amióta kiszabadult.

A lakásban, ahol a két gyermek - egy egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú - holttestét megtalálták, egy harmadik gyermek is tartózkodott. Ő a portál értesülése szerint az ablakon keresztül beszélt a hozzájuk érkezőkkel és elmondta, hogy a testvérei nem ébrednek fel és az arcukon valami piros van.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a rendőrségi közlemény szerint: "Lakossági bejelentés alapján vizsgáltak át egy győri lakást a járőrök 2019. december 15-én 14 óra 50 perckor. Az egyenruhások az ingatlanban két gyermek holttestét találták meg. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján halálukat édesapjuk okozta, aki a bűncselekményt követően önkezével vetett véget életének. Holttestére a rendőrök egy másik helyiségben találtak rá. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást."


A 112Press videója a férfi korábbi bűncselekményével kapcsolatban:

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×