eur:
389.22
usd:
363.92
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: pixabay

Megszólalt a pásztói szállón felismerhetetlenségig összevert nő

Bántalmazója szabadlábon védekezhet, a rendőrök azt mondták az áldozatnak, nincs miért izgulnia, ezt a férfit nem látja többet.

Bejárták a sajtót az internetre felkerült fotók, amelyet maga az áldozat osztott meg. Volt párja kis híján agyonverte a hatgyermekes miskolci nőt, akinek a bántalmazástól a felismerhetetlenségig eltorzult az arca.

Szombaton, egy pásztói szállón követték el a bántalmazást, a nő a Blikknek elmondta, hogy a salgótarjáni kórház hivatalból feljelentést tett a bántalmazás miatt, de a férfi, aki megverte szabadlábon védekezhet.

A nő a lapnak beszélt a bántalmazásról, az előzményekről elmondta, hogy az agresszív férfi kapcsolatuk egy éve alatt többször megcsalta, és akkor jött az első pofon, amikor az asszony emiatt szakítani akart vele. A nő utolsó esélyként elkísérte a férfit annak osztálytalálkozójára, ekkor vesztek össze, aminek a brutális bántalmazás lett a vége.

A férfi ököllel ütötte az arcát, eltörte az orrát, a fogát, kitépte a haját, kis híján megfojtotta. recepciósok siettek a segítségére, a mentő a salgótarjáni kórházba vitte, az intézmény hivatalból feljelentést tett.

A lapnak nyilatkozó ügyvéd elmondta, hogy büntetőeljárás keretében is lehetőség van távoltartási végzés kérésére, ennek időtartama 10–60 nap, de a rendőrség elrendelhet ideiglenes megelőző távoltartást, ami 72 óra.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Virovácz Péter: kellenének segédmotorok a magyar gazdaságba

Virovácz Péter: kellenének segédmotorok a magyar gazdaságba

Nem mindegy, hogy miért növekedett 0,8%-kal a magyar gazdaság 2024 első félévében, így csak a részletek és a második féléves adatok ismeretében lehet majd látni, hogy tovább cikk-cakkozunk-e vagy tartósabb növekedési pályára álltunk. Az ugyanakkor már most látszik, hogy a külpiacokra termelő feldolgozó vállalatok egyhamar nem fognak ipari növekedést stimulálni – egyebek mellett ezekről a témákról beszélt a keddi GDP-adat kapcsán a Checklist csütörtöki adásában Virovácz Péter, az ING Bank vezető elemzője. Az adás második részében Mohos Kristóf,  a Portfolio részvényelemzője volt a vendégünk, akit az üzemanyagárak körüli kavarásról kérdeztünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×