Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot


MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES

INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 9. vasárnap
Emőd

bántalmazás

erőszak

pásztó

Megszólalt a pásztói szállón felismerhetetlenségig összevert nő

Megszólalt a pásztói szállón felismerhetetlenségig összevert nő

Infostart

Bántalmazója szabadlábon védekezhet, a rendőrök azt mondták az áldozatnak, nincs miért izgulnia, ezt a férfit nem látja többet.

Bejárták a sajtót az internetre felkerült fotók, amelyet maga az áldozat osztott meg. Volt párja kis híján agyonverte a hatgyermekes miskolci nőt, akinek a bántalmazástól a felismerhetetlenségig eltorzult az arca.

Szombaton, egy pásztói szállón követték el a bántalmazást, a nő a Blikknek elmondta, hogy a salgótarjáni kórház hivatalból feljelentést tett a bántalmazás miatt, de a férfi, aki megverte szabadlábon védekezhet.

A nő a lapnak beszélt a bántalmazásról, az előzményekről elmondta, hogy az agresszív férfi kapcsolatuk egy éve alatt többször megcsalta, és akkor jött az első pofon, amikor az asszony emiatt szakítani akart vele. A nő utolsó esélyként elkísérte a férfit annak osztálytalálkozójára, ekkor vesztek össze, aminek a brutális bántalmazás lett a vége.

A férfi ököllel ütötte az arcát, eltörte az orrát, a fogát, kitépte a haját, kis híján megfojtotta. recepciósok siettek a segítségére, a mentő a salgótarjáni kórházba vitte, az intézmény hivatalból feljelentést tett.

A lapnak nyilatkozó ügyvéd elmondta, hogy büntetőeljárás keretében is lehetőség van távoltartási végzés kérésére, ennek időtartama 10–60 nap, de a rendőrség elrendelhet ideiglenes megelőző távoltartást, ami 72 óra.

Nyitókép: pixabay
A címlapról ajánljuk

Meghalt Reigl Judit

A Kossuth-díjas, Franciaországban élő festőművészt 97 éves korában érte a halál....
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018