INFORÁDIÓ 
2019. december 9. hétfő
Natália

nyíregyháza

kettős gyilkosság

telefon

videó

Rendőrök helyszínelnek 2019. augusztus 26-án Nyíregyháza orosi városrészében, a Diák utcában, ahol lelőttek két embert, az információk szerint egy apát és fiát. A feltételezett elkövetőt Nyíregyháza határában rövid időn belül elfogták.

Szívszorító részletek a nyíregyházi kettős gyilkosságról

Infostart

Markában a telefonjával rögzítette élete utolsó pillanatait idősebb áldozat.

Augusztus 26-án történt a tragédia, mint arról az Infostart is beszámolt, H. Miklós aznap délután két emberrel végzett Nyíregyházán. A feltételezett elkövető engedéllyel tartott vadászpuskájával először egy helyi panzió tulajdonosának fiát, majd az annak segítségére siető apját is agyonlőtte.

Először úgy hírlett, féltékenység áll az ügy hátterében, később arról lehetett hallani, hogy az elkövető felesége és a fiatalabb áldozat között intim viszony alakult ki, ezekről felvételek készültek, amikkel zsarolni kezdték a családos áldozatot. Egy családi barát szerint H. Miklós felesége pénzt akart kérni tőle, ám a férfi lekezelően elküldte. Ezután érkezett a házhoz felfegyverkezve a gyanúsított és lőtte le a két férfit. Letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróságon szeptember 28-ig rendelték el.

Az egyik utcabeli a Blikknek elmondta: az idősebb áldozat már akkor kamerázott, amikor kilépett a házból, hogy rögzítse a hangos szóváltást fia és támadójuk között. "Csak arra tudok gondolni, hogy bizonyítékként akarta használni a felvételt, mi másért vette volna fel a megrázó jeleneteket" - mondta a szemtanú.

A lap úgy tudja, a gyilkos először nem is sejtette, hogy halálos sebet ejtett első áldozatán. Csak akkor szembesült ezzel, amikor a lelőtt férfi édesapjával is szembekerült, majd a férfi unokája azt kiabálta, hogy lelőtték az apját.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018