eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Police.hu

Megrázó részletek a nyíregyházi kettős gyilkosságról

Két embert megölt hétfőn egy nyíregyházi vendégháznál egy férfi, elfogták a rendőrök, beismerő vallomást tett. Most egy rokon számolt be arról, mi történt, és hogy a kamasz fiú szeme láttára ölték meg apját és nagyapját.

Az idősebb elhunyt testvére részletesen elmondta a Blikknek a tragédia részleteit. Elmondása szerint unokaöccsét menekülés közben érte a halál. "Egyszerűen felfoghatatlan, ami történt. Tavaly egyik testvérünket vesztettük el, a napokban pedig egy jóbarátomat temettük el" – sóhajtott a fivér, aki azt is elárulta, a panzió kamerái részletesen felvették szerettei kivégzését.

"Janika az autót tankolta, amikor a gyilkosa megjelent, és szóváltásba keveredtek egymással. Már ekkor rálőtt, ám az első lövés elől még elhajolt, majd megpróbált berohanni a házba. Mint egy menekülő vadat, úgy célozta be őt és lőtte le hátulról a fegyveres férfi" – mondta megtörten a rokon.

Azt is elmondta, hogy a házban lévő kamaszfiú a lövésre kiszaladt a házból, és a panzióban lévő nagyapjának kiabált be segítségért. "A sráccal összeakadt a tekintete, ám továbbemelte a fegyver csövét. Az öcsém viszont nem úszta meg, őt is halálosan megsebezte. Valósággal lemészárolta őket".

A Blikk úgy értesült, hogy egy rendőr ismerte fel a tettes autóját, ők ketten ugyanis korábban együtt tettek vadászvizsgát. Úgy tudjuk, ezután neki sikerült telefonon lebeszélnie az öngyilkosságról H. Miklóst, majd ő fogta el a kettős gyilkosságot elkövető férfit.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×