eur:
390.26
usd:
364.18
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Pixabay

Új részletek a rendőrökre támadó férfiról

Három lövésről beszél az abdai bozótvágós támadás szemtanúja.

Büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyészség azoknak a rendőröknek az ügyét, akik vasárnap este halálosan megsebesítettek egy abdai férfit egy rendőri intézkedés során, tudta meg a 24.hu a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivőjétől.

Mint arról az InfoStart is beszámolt, vasárnap kora este a mentőszolgálat munkatársai kértek segítséget a rendőrségtől egy abdai agresszív beteg kórházba szállításához. A helyszínen a rendőrök azt látták, hogy a házban tartózkodó férfi kezében egy bozótvágó kard van, ezért felszólították őt, hogy azt tegye le. A férfi ennek ellenére a lakásból kihátráló rendőrökre támadt, majd a ház előtt egyikük fejére egy csapást mért a karddal.

Miután az egyruhások többszöri felszólítása ellenére továbbra is támadólag lépett fel, a rendőrök célzott lövést adtak le rá. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Kisalföld közben arról számolt be, hogy a megtámadott rendőr nyolc napont túl gyógyuló fejsérülést szenvedett, de az állapota stabil. A lap által megszólaltatott szemtanú úgy fogalmazott, megijedniük sem volt idejük, olyan gyorsan történt midnen.

Hatalmas ordítás, sikoltozást hallottak, az egyik rendőr vérző fejét fogva rohant ki a házból, majd a hátul lévő, társát védő rendőr három golyót lőtt ki a fegyveréből.

A sérült rendőr még kérdőre is vonta az elkövető anyját, hogy miért nem figyelmeztette őket a kardra.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×