eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

Letartóztatták a feleséget is a Pest megyei bankrablás ügyében - videó

A Pest megyei nyomozók az Üllőn és Bugyi községben történt fegyveresen elkövetett rablás ügyében gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették P. Roland feleségét. Az illetékes bíróság elrendelte a házaspár letartóztatását.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya fegyveresen elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 36 éves P. Roland ellen.

A nyomozók az ügyben P. Roland feleségét fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt 2019. július 3-án kihallgatták és őrizetbe vették.

A megalapozott gyanú szerint a 32 éves nő gépkocsival szállította férjét mindkét rablás helyszínére, majd segítette a menekülését is.

A Pest megyei nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2019. július 5-én elrendelt.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×