eur:
393.83
usd:
365.42
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gyerekeket raboltak ki Dunaújvárosban

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

Dunaújvárosban, a Kádár-völgy nevű zöldövezeti területen egy padon ülve hallgatott zenét mobiltelefonról két tizenhárom éves dunaújvárosi fiú 2019. június 23-án délután, amikor odalépett hozzájuk egy férfi, aki beszélgetést kezdeményezett velük. Rövid idő elteltével az idegen kivette az egyik gyermek kezéből a mobiltelefonját, a másik hátitáskájából pedig a benne lévő hangszórót, karórát, és egyéb elektronikai termékeket, majd azokat a zsebébe tette.

A férfi a gyermekek többszöri kérésére sem adta vissza az eltulajdonított értéktárgyakat, sőt, megfenyegette őket,

ha a történteket elmondják a szüleiknek, vagy értesítik a rendőrséget, akkor mindkettőjüket családtagjaikkal együtt megöli. Ezután elsietett a helyszínről.

A bejelentést követően, a pontos és részletes személyleírás alapján, továbbá az azonnali rendőri intézkedéseknek köszönhetően az egyenruhások 5 percen belül azonosították, majd a bűncselekmény helyszínének közelben elfogták a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves dunaújvárosi lakost. A férfi ruházatának átvizsgálása során a rendőrök hiánytalanul megtalálták a fiataloktól korábban eltulajdonított értéktárgyakat.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a 24 éves A. Márkot – őrizetbe vétele mellett - kétrendbeli rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - írja a police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×