eur:
393.89
usd:
365.1
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
M. Richárd (k) a sajtónak nyilatkozik a Budai Központi Kerületi Bíróság Fő utcai épületénél 2017. augusztus 21-én. A bíróság elrendelte a házi őrizetét a férfinak, aki a gyanú szerint 2017. május 15-én érvényes vezetői engedély nélkül autójával a Dózsa György úton halálos közúti balesetet okozott. Két ember életét vesztette, ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg, miután két gépjármű összeütközött és az egyik a közeli trolibuszmegállóba csapódott.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

A Dózsa György úti gázoló bevallása szerint "száznál nem ment többel"

Szerinte nem jogos az, hogy közellenségnek tartják, és sok dezinformáció, őrült hír kering róla.

Az Echo TV Razzia című bűnügyi műsora készített interjút a Dózsa György úti, két halálos áldozatot követelő baleset vádlottjával.

Az ügyészség szerint 130-cal is ment az balesetkor, M. Richárd szerint 100-nál nem ment többel, de tudja, hogy ez is szabálytalan. A férfi elmondta, hogy a barátnőjének vett egy autót ajándékba. Amikor a jármű megérkezett Németországból, átvette, és mint fogalmaz, itt jött a butaság, hogy ő vitte el a kocsit.

Az Infostart is megírta, hogy a férfi, aki a letartóztatásból nemrég súlyos szívbetegségére hivatkozva szabadult egy XIII. kerületi konditeremben tűnik fel rendszeresen. Erről M. Richárd A férfi az Indexnek azt mondta, hogy valóban jár edzeni, de előtte konzultált az orvosával. M. Richárd állítólag szívbillentyű-elégtelenségben szenved, ezért műtik meg.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×