eur:
395.63
usd:
372.14
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Oakland, 2018. január 1.Élő növényként árulnak vadkendert a Harborside amerikai marihuánakereskedelmi társaság oaklandi üzletében 2018. január 1-jén, amikor legálissá vált a kannabisz kábítószer árusítása nem orvosi célra is Kalifornia államban. (MTI/EPA/John G. Mabanglo)
Nyitókép: MTI/EPA/John G. Mabanglo

Egy csőtörésen bukott meg a háztáji marihuánatermesztő

A rendőrség videót is megosztott a nagy látogatásról.

A kőbányai nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki lakásában marihuánát termesztett. A férfi lakását csőtörés miatt kellett kinyitni.

A rendőrök még tavaly június 2-án kaptak bejelentést, hogy egy kőbányai lakásban egy lakatos marihuánaültetvényt talált, amikor a lakást csőtörés miatt kinyitotta. A rendőrök a házkutatáskor 93 tő marihuánát, valamint a kábítószer termesztéséhez és csomagolásához használt eszközöket találtak.

A nyomozók miután azonosították a férfit, elfogatóparancsot adtak ki ellene, majd június 4-én elfogták. A kőbányai rendőrök a 31 éves budapesti L. Attila ellen a kábítószer termesztése mellett lopás miatt is eljárást folytattak, ugyanis a férfi a cannabis termesztéséhez használt villamos energiát szabálytalanul vételezte - írja a Police.hu.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×