eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Újabb megdöbbentő részletek a tragikus Szentendrei úti balesetről

Újabb megdöbbentő részletek a tragikus Szentendrei úti balesetről

Fékezés nélkül hajtott bele az előtte álló kocsiba az az autós, aki a szombat hajnali tragikus balesetet okozta a budapesti Szentendrei úton. Sajtóinformációk szerint a sofőr ittasan vezetett.

Fékezés nélkül hajtott bele a vétlen autóba a szombat hajnali Szentendrei úti baleset okozója. Az eddigi adatok szerint a sofőr – aki egy jobb kormányos járművet vezetett – megközelítőleg 130 kilométer/órás sebességgel ütközött neki az ekkor körülbelül 30 másodperce a lámpánál szabályosan várakozó kocsi hátuljába – értesült a 24.hu.

A férfival szemben felmerült az ittasság gyanúja, de biztosat majd azután lehet tudni, ha elkészül a szakértői vélemény. A súlyos sérülésekkel kórházban fekvő sofőr – ahogy azt a rendőrség szombaton közölte – őrizetben van, és már sikerült kihallgatni.

A tragédia szombatra virradó éjszaka, éjjel negyed 2 körül történt. A kocsi hátulról rohant bele nagy sebességgel a várakozó autóba, majd az ütközés erejétől mindkét jármű a pályatest között lévő betonoszlopnak, illetve lámpaoszlopnak csapódott.

A balesetben két fiatalember vesztette életét, mindketten a helyszínen. Egyikük Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakozó.

Részeg volt a sofőr, aki fékezés nélkül, iszonyatos sebességgel tarolta le hátulról azt a kocsit, amelyben Janza Richárd kajakozó és barátja, Bálint ült - ezt a TV2 hírműsora, a Tények tudta meg. Barátokkal találkoztak, és amikor a sportoló haza akart menni, a barátnőjét hívta, hogy menjen érte. Végül mégis iskolatársával indult el, a lány így életben maradt, a két 22 éves fiatal pedig gyakorlatilag szörnyethalt. Egy piros lámpánál álltak már egy perce, balra akartak kanyarodni, amikor óriási sebességgel csapódott beléjük egy férfi a kocsijával.

A hírműsor információi szerint már a helyszínen felmerült, hogy a vétkes sofőr, aki valószínűleg versenyzett valakivel, és ezért hajtott végzetesen gyorsan, részeg volt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×