eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Magyar bordélyház Ausztriában - videóval

A rendőrök vádemelést javasolnak a 47 éves férfi és a 26 éves nő ellen, akik a gyanú szerint több bordélyházat üzemeltettek Ausztriában.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága prostitúció elősegítése bűntett és kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Gy. és B. A. tari lakosok ellen. A rendőr-főkapitányság - saját információi alapján - az Osztrák Szövetségi Bűnügyi Rendőrség és a Bécsi Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve 2015. július 7-én fogta el a prostituáltak futtatásával foglalkozó férfit és nő társát.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 47 éves férfi és 26 éves társa 2010. évtől négy stúdiót működtetett Bécsben bordélyházként, ahol mintegy ötven - többek között Magyarországon újsághirdetés útján toborzott - nőt foglalkoztattak prostituáltként. A gyanúsítottak az áldozatok által megkeresett pénz felét elvették és azt részben vagyonuk gyarapítására - gépjárművek, ékszerek vásárlására, családi házaik felújítására - fordították. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága Magyarországon és az osztrák rendőri szervek - nemzetközi jogsegély keretében - Bécsben, egy időben, nyomozási cselekményeket hajtottak végre. A rendőrök a férfit és a nőt lakóhelyükön elfogták, továbbá a külföldi ingatlanokat és ott lévő személyeket ellenőrzés alá vonták. A gyanúsítottak magyarországi és ausztriai ingatlanjaiban tartott házkutatások alkalmával a nyomozók személygépkocsikat, nagyobb összegű készpénzt, valamint ékszereket találtak és foglaltak le, továbbá több vagyontárgy zár alá vételét kezdeményezték.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a 47 éves férfi és 26 éves társa ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes Pásztói Járási Ügyészségnek.

Fotók és videó a police.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk
Rengetegen halnak bele ebbe a betegségbe, pedig odafigyeléssel megelőzhető a kialakulása

Rengetegen halnak bele ebbe a betegségbe, pedig odafigyeléssel megelőzhető a kialakulása

Magyarországon 2022-ben a krónikus betegségek okozta halálesetek között a negyedik leggyakoribb volt a májbetegség. A krónikus májbetegek száma világszerte eléri a másfél milliárdot, és évente mintegy kétmillió ember hal meg ilyen betegség következtében – mondta az InfoRádióban a Semmelweis Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikájának munkatársa abból az alkalomból, hogy idén is megtartják április 19-én a máj világnapját.

Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

A nagy nemzetközi sportesemények kapcsán általában a közvetlenül látható eredményeket értékeljük, vagyis a kimagasló sportteljesítményt, ugyanakkor sokan felhívják a figyelmet arra a hosszú évekig tartó munkára és a kitartásra is, amely egy-egy teljesítmény mögött áll – ez áll az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzésében, amely az olimpikonná válás árát vizsgálta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Dani Rodrik figyelmezteti az Egyesült Államokat: nem érdemes egy távolodó célt üldözni

Dani Rodrik figyelmezteti az Egyesült Államokat: nem érdemes egy távolodó célt üldözni

Számos ország közelmúltbeli esete azt mutatja, hogy a feldolgozóipari foglalkoztatás növelése ahhoz hasonló, mint amikor egy gyorsan távolodó célpontot üldöznénk. Az automatizálás és a képzettséget igénylő technológiák jelentősen valószínűtlenné tették, hogy a feldolgozóipar olyan munkaerő-felszívó hatással bírjon, mint amilyennel egykor rendelkezett. Ez azt jelenti, hogy a jövő „jó munkahelyeit” a szolgáltatóiparban kell megteremteni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×