eur:
393.15
usd:
366.96
bux:
66537.27
2024. április 25. csütörtök Márk

Őrizetbe vették az üldözött taxist

Őrizetbe vette a rendőrség azt a taxist, akit autósüldözés után fogtak el kedden kora délután a fővárosban - közölte az MTI érdeklődésére késő este a BRFK sajtóügyelete.

Tájékoztatásuk szerint a férfi ellen kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás; egyelőre nem tudni, pontosan miért kezdett menekülni a rendőrök elől.

Mint arról az MTI korábban beszámolt, igazoltatni akartak a rendőrök egy gyanúsan viselkedő taxist kedden a fővárosban, a férfi azonban járművével menekülni kezdett, végül az Erzsébet híd közelében a szalagkorlátnak ütközött.

A rendőrök a VIII. kerületben, a Diószeghy Sámuel utcában figyeltek fel a gyanúsan viselkedő taxisra, és igazoltatni akarták. A férfi a rendőröket látva menekülni kezdett a Petőfi hídon át, majd a budai alsó rakparton több autót is megrongált. Ezt követően az Erzsébet híd közelében a gépkocsi szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt - írta a rendőrség. A rendőrök a férfit az égő autóból kiszabadították és elfogták.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×