eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Gombaszedőket állítottak elő a rendőrök

Védett növények is sérültek, pusztultak el egy Gyomaendrőd külterületén lévő erdős területen, ahol egy öttagú társaság tagjai a gyanú szerint szarvasgombákat kerestek.

Szarvasgombákat találtak a rendőrök 2016. május 23-án egy Gyomaendrőd külterületén igazoltatott férfi kisbuszában. Az intézkedésre azt követően került sor, hogy bejelentés érkezett arról: egy öttagú társaságot láttak kapákkal egy erdős területen.

A hívást követően a rendőrök leállították azt a kisbuszt, ami éppen a megjelölt területről indult el. A vezető mellett négy nő ült benne és két kutya is volt velük. A rendőrjárőrök a jármű utasterében, a vezetőülés mögött szarvasgombákat találtak.

Ezt követően a kisbusz vezetőjét és utasait előállították, az erdős területen pedig a rendőrség helyszíni szemlét tartott. Ennek során kiderült, hogy körülbelül 50 négyzetméternyi területen a talajt felásták és védett növények is sérültek, pusztultak el.

További információk és képek: police.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×