eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Lopás gyanújába keveredett a francia olimpiai bajnok úszónő

Lopás gyanújába keveredett Laure Manaudou, a franciák olimpiai bajnok úszója.

A 28 éves, tavaly visszavonult sportoló táskájában a párizsi Disneylandben találtak csütörtökön 200 eurónyi ajándéktárgyat, melyről nem tudott blokkot mutatni. Vele volt négyéves lánya, illetve a barátnője, akit a biztonsági őrök szintén arra kértek, hogy nyissa ki táskáját, és abban is olyan szuveníreket találtak - 300 euró értékben -, amelyekről nem volt számla. Manaudou a csütörtök délutánt a rendőrségen töltötte, de ott nem tudták egyértelműen tisztázni, hogy ő maga lopta-e el a tárgyakat. Már csak azért sem, mert az üzletben lévő kamerák felvételei nem bizonyították ezt, ugyanakkor olyan felvétel készült, amelyen Manaudou a kasszánál éppen fizet.

A háromszoros világbajnok, a 2004-es játékokon 400 méter gyorson győztes Manaudou a hír kirobbanását követően Twitter-oldalán égbekiáltó hazugságnak nevezte az ügyet, igaz, később törölte bejegyzését.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

Kiss László: „a szegény japán ember űrtávcsöve” egy világrekorder csúcsműszer

A vadonatúj földi obszervatórium számos előnye közt az egyik, hogy ezerszer olcsóbb volt a James Webb űrteleszkópnál, és az sem elhanyagolható, hogy ha elromlik, oda lehet menni megjavítani - fogalmazott Kiss László csillagász, akadémikus az InfoRádióban, bemutatva a TAO-t. Megjegyezte: persze azt ne gondolja senki, hogy a kutatók az Atacamába fognak járni, távolról, az interneten, kamerákon megy szinte minden.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×