eur:
394.18
usd:
371.03
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Elfogták a főbérlője megölésével gyanúsított férfit Budapesten

Elfogták a rendőrök Budapesten egy villamosmegállóban azt a férfit, aki a gyanú szerint megölte főbérlőjét, majd a holttestet egy ágyneműtartóba tette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján kedden azt közölte: az 56 éves főbérlő holttestére április 11-én talált rá egyik hozzátartozója. A helyszíni szemle adatai szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért emberölés miatt nyomozást indítottak.

A gyanúsított, a 29 éves albérlő a cselekmény óta ismeretlen helyen tartózkodott, nem tudták kihallgatni, ezért országos elfogatóparancsot adtak ki ellene. A BRFK nyomozói hétfőn kora délután egy kőbányai villamosmegállónál fogták el a feltételezett tettest.

Az eddigi adatok szerint V. Imre 2011. április 7-én este - előzetes szóváltást követően - bántalmazta, majd megfojtotta 56 éves főbérlőjét, az áldozat holttestét az ágyneműtartóba rejtette, ezt követően elmenekült a helyszínről.

A férfi kihallgatása során beismerte tettét; a rendőrség kezdeményezi az előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×