eur:
394.09
usd:
365.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hagyó: "senkitől nem vettem át bűnös pénzt"

Hagyó Miklós a BKV-ügyeket vizsgáló fővárosi bizottságnak írt, 23 kérdésre válaszoló levelében leszögezi: sem Balogh Zsolttól, a BKV korábbi megbízott vezérigazgatójától, sem mástól nem vett át, nem fogadott el "bűnös pénzt".

A volt főpolgármester-helyettes a bizottság elnökének, György Istvánnak (Fidesz) pénteken juttatta el az általa feltett 23 kérdésre adott írásbeli válaszát. Az MTI munkatársának Hagyó Miklós a budapesti XII. kerületi lakásnál adta át a dokumentumot.

A huszonharmadik kérdésre, miszerint érez-e politikai, jogi felelősséget a BKV-ügyek kapcsán, azt írta: politikusként van felelőssége, de mindenben törvényesen járt el, ezért nem is lehet jogi felelőssége. "Sem Balogh Zsolttól, sem mástól soha, semmilyen formában, sem hivatalban, sem máshol, sem dobozban, sem táskában nem vettem át és nem fogadtam el 'bűnös' pénzt" - olvasható Hagyó Miklós válaszlevelében.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×