eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: Budapest Airport

Őrjöngő tömeg a budapesti reptéren, hosszas körözés után szállt csak le egy repülőgép

A péntek déli indulás helyett csak szombat reggel indult el Budapestről egy gép török riviérára.

A szombat reggel 11:35-ös Sun Express Antalyaba tartó járata az utasok elmondása szerint technikai okok miatt nem indult el időben. Az indulás lehetséges időpontját folyamatosan eltolták, először 12:00-ra, majd műszaki hibára hivatkozva közölték, hogy 13:00-kor újabb tájékoztatást adnak. Ekkor átírták 16:00-ra az indulás dátumát. A 140 fős tömeg ekkora már nem bírta a feszültséget étlen, szomjan - írja az utazomajom.hu.

Ekkor kaptak chipset, vizet és egy croissant. 17 óra körül közölték, hogy még mindig nem tudnak semmi biztosat mondani. Végül este fél 8-kor kaptak egy vouchert és kiengedték az utasokat a food court-be étkezni. A szakportál olvasója szerint a vouchert egyetlen helyen lehetett felhasználni. Az említett “egyetlen hely” 21.00 órakor bezárt. Közel 150 embert képtelenség volt ellátni élelemmel és/vagy itallal.

Az oldal frissítése szerint ma reggel 6-kor elindult a gép, de Antalya előtt sokat körözött a levegőben.

Cikkünk írásokat, azaz 9 óra előtt pár perccel kezdte meg a leszállást a törökországi reptéren.

Frissítés!

A gép helyi idő szerint 9 óra 53 perckor leszállt.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Az elmúlt hét évtizedek óta nem látott felfordulással telt az amerikai politikában: miközben a demokraták az elnöki hivatalt elfoglaló párttársuk újraindulását igyekeztek megpuccsolni, mindent a feje tetejére állított a Donald Trump ellen szombaton megkísérelt merénylet híre. A hetek óta tartó nyomásgyakorlás a sajtóértesülések szerint az eddigi legközelebb járhat céljához, hiszen Joe Biden immáron Kamala Harris esélyeiről kérdezte tanácsadóit, és fontolgatja, hogy visszalépjen a párt 2024-es elnökjelöltségétől. Attól, amit 2020-as ellenfele épp csütörtökön fogadott el a republikánusok jelölőgyűlésén. De mit mondanak a számok, valóban ennyire tarthatatlan Biden helyzete a közvélemény-kutatások fényében? És kik indulhatnak a demokraták részéről a legnagyobb eséllyel? A nyilvános és kiszivárgott adatokat is szemügyre vettük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 16:22
×
×
×
×