eur:
380.67
usd:
349.5
bux:
57878.43
2023. december 1. péntek Elza
Nyitókép: Pixabay

Szökött oroszlán bukkant fel a belvárosi utcán, kitört a pánik - videók

A Rómától egy órányira lévő, tengerparti Ladispoli lakosai eléggé meglepődtek a szokatlan és ijesztő látványtól.

Egy oroszlán járta az olasz fővároshoz közeli Ladispoli utcáit éjszaka. A Corriere Della Sera olasz lap azt írta, pánikba estek a szemtanúk. Először egy bozótosban észlelték, majd ismét eltűnt, aztán már a házak között sétálgatva bukkant fel a városközpontban. Egy rémült lakó egy videót is feltett az X-re, amin a járművek mellett ballag és nézelődik az állat.

@moun_dir81 ♬ son original - sono molto grato

A nagymacska egy cirkuszból szökött el, egy előadás közben szabadult ki a ketrecéből. Ennek hírére Ladispoli polgármestere, Alessandro Grando is figyelmeztette a lakosságot a közösségi médiában, hogy amíg az állatot be nem fogják, minden lakos maradjon otthon.

@moun_dir81 ♬ son original - sono molto grato

A rendőrség a szakosított szervekkel átkutatta a környéket. Csaknem hét óra után sikerült megtalálni és altatólövedékkel meglőni az oroszlánt. Kimba már visszakerült a cirkuszba, magához tért és jól van, ismételt szökésétől nem kell tartani - számoltak be a cirkuszosok.

Címlapról ajánljuk
Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

Fradi-siker: a 98. percben jött el a legszebb pillanat

A Ferencváros 0-1-ről fordított a Csukaricski ellen az Európa Konferencia-ligában, Zachariassen egyenlített, majd Pesics a 98. percben óriási gólt rúgott. A Fradinak az utolsó fordulóban elég a döntetlen a továbbjutáshoz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.01. péntek, 18:00
Turi Attila
a Magyar Művészeti Akadémia elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×