eur:
390.94
usd:
366.15
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Budapest, 2022. március 8. Az Unicredit Bank Hungary Zrt., az Unicredit páneurópai kereskedelmi bankcsoport tagjának egyik fiókja a belvárosi Ferenciek terén. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

8,8 milliárd forintot zároltak egy magyar férfi bankszámláján

Bankszámlája 8,8 milliárd forintos mínuszban van – ezt tapasztalta Fehér Tibor, aki amúgy csak simán utalni szeretett volna.

A Blikk számolt be annak a férfinak az esetéről, akinek a számláját zárolta a bankja. Fehér Tibor azt mesélte és egyben mutatta a lapnak, hogy bankszámlája 8,8 milliárd forintos mínuszban van. Elmondása szerint „három hónappal ezelőtt nyitotta a számlát, amin nem volt nagy forgalom, havonta 200 ezer forint érkezett rendszeresen egy cégtől, illetve két átutalás magánszemélyektől. Összesen 1,1 millió forint volt rajta, amikor két héttel ezelőtt egy átutalást akart intézni”.

Akkor derült ki, hogy zárolták a számláját. Amikor bement egy fiókba, akkor mondták meg neki, hogy számlája 8 887 777 260,63 forintos mínuszban van. Szóban annyit közöltek vele, hogy „valószínűleg valamilyen technikai hiba történt”, de a számlájáról még nem került le a terhelés.

Állítólag hiába kérdezte a pénzintézetet, konkrét határidőt nem tudtak mondani arra, hogy milyen gyorsan vizsgálják ki az esetét.

A Unicredit Bank a konkrét ügyről a sajtónak nem nyilatkozik, egy bankszakember szerint, ha így igaz a történet, akkor azonnal a „bankfelügyelethez, vagyis a Magyar Nemzeti Bankhoz érdemes fordulni, személyesen jelezve a problémát”.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×