eur:
389.39
usd:
358.89
bux:
66038.2
2024. február 27. kedd Edina
Juhász Dorka, a Connecticuti Egyetem játékosa nyilatkozik a sajtó képviselőinek, miután az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokságban (WNBA) szereplő Minnesota Lynx leigazolta a pécsi születésű, 23 éves Juhászt a New Yorkban rendezett eseményen 2023. április 10-én. A draftolás során a liga csapatai választhatnak a bajnokságba újonnan érkező játékosok közül. Ezek általában az amerikai egyetemi rendszerből érkező kosárlabdázók, de nemzetközi játékosok is nevezhetnek.
Nyitókép: MTI/AP/Adam Hunger

Megvillantotta izmos hasát a csodaszép magyar kosárlabdázó

A WNBA-ben szereplő Juhász Dorka az Instagramra tett fel három fotót. Mindegyiken hangsúlyos a sportoló izmos hasa.

A 194 centi magas, modellszépségű magyar játékos egy tükör előtt állva készített 3 fotót magáról. Ezúttal nem sportszerelésben, hanem egy szexi pólóban és sortban mutatkozik.

Azt írta a képeihez, hogy "Just doin’ me", ami az amerikai szlengben azt jelenti, hogy "én minden nap így nézek ki..."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dorka Juhász (@dorkajuhasz_14) által megosztott bejegyzés

A fotóit szűk egy nap alatt több mint 10 ezren kedvelték.

A magyar kosárlabdázó augusztus 11-én lépett utoljára pályára és csapata, a Minnesota Lynx az Indiana Fever otthonában kikapott ki 91-73-ra. Juhász Dorka, - aki ezt megelőzően sérülés miatt két meccset kihagyott - csereként 13 percnyi játéklehetőséghez jutott, pontot nem szerzett, de leszedett négy lepattanót és kiosztott egy gólpasszt.

Címlapról ajánljuk
Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben - például a kitüntetések, a kegyelmezés esetén - a lehető legszélesebb transzparencia híve. Meghallgathatja a cikkünkhöz csatolt teljes beszédet.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×