eur:
389.39
usd:
362.7
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
fotó: Óbuda
Nyitókép: Óbuda

Egy népszerű dunai sportparkban fogták el az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottját

A békásmegyeri dunai gáton fogták el a rendőrök azt a férfit, akit barátnője megölése miatt kerestek. A rendőrség közreadta az akcióról készült videót.

Békásmegyer egyik legszebb szabadidős részénél fogták el a barátnője megölésével gyanúsított 36 éves férfit. Ez az 1984-ben épült dunai gátnál található. Itt sokan sétálnak, bicikliznek, vagy egyszerűen csak ücsörögnek a mellvéden. Arról már nem is beszélve, hogy a III. kerületi önkormányzat az elmúlt két évben felújította a területet, és Budapest egyik legszebb sport- és közparkját hozták létre.

fotó: Óbuda
fotó: Óbuda

Az elfogás további érdekessége, hogy a férfi egy olyan, a dunai ártéren lévő, jelenleg bezárt szállodában bujkált, amely ettől a helyszíntől nagyjából két kilométerre található, pont ott, hogy a szabadstrandon sokan fürdenek.

A szörnyű bűncselekményről többször is beszámoltunk. Mint ismert, Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a bejelentés után hat perccel a helyszínen voltak, és megállapították, hogy emberölés történt. A gyanúsított férfi, a 35 éves T. Róbert ellen elfogatóparancsot adtak ki, hajtóvadászat indult ellene.

A BRFK szóvivője elmondta, az emberölés bűntettével gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomásából kiderült, hogy a férfi kiszaladt a házból az utcára a tette után, de amikor észrevette, hogy esik az eső, akkor visszament egy esernyőért oda, ahol a halott nő feküdt. A férfi az Északi vasúti összekötő hídig menekült a tette után, mert öngyilkos szeretett volna lenni, de ezt nem tette végül meg.

fotó: Infostart
fotó: Infostart

A szóvivő tájékoztatása szerint a férfin nem volt sérülési nyom az elfogásakor.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×