eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68101.94
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Close up of an evidence marker and blood splatter at a crime scene, hand placing more markers in the background.
Nyitókép: Illusztráció (powerofforever/Getty Images)

Búcsúlevelet hagyott az angyalföldi gyilkos, felhívta a rendőrséget is

"Szakítás miatti baleset történt!" Így jelentette be a rendőröknek barátnője halálát az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított férfi.

A gyanú szerint a XIII. kerületi Véső utca egyik lakásában ölte meg július 13-án hajnalban vagy kora reggel egy férfi a barátnőjét, Petrát. Az RTL úgy tudja, bántalmazta, majd nyakon szúrta a nőt. Este maga a gyanúsított tett bejelentést a rendőrségen, a tévécsatorna szerint azzal telefonált, hogy "szakítás miatti baleset történt".

Több napig tartó hajtóvadászat után kedden, a III. kerületi Római parton fogták el.

Ügyvédje, Somos Zoltán a Fókusznak azt mondta, a férfi öngyilkos akart lenni.

"Hagyott egy búcsúlevelet a lakásban, amelyben kifejezésre juttatta, hogy nem is tudja, miért követte ezt el, mert borzasztóan szereti ezt a lányt és nagyon megbánta a cselekmény elkövetését és véget fog vetni az életének."

Mikor találkozott védencével, megtörtnek látta, megviselték a történtek, rossz állapotban volt. Bujkálása alatt nem evett. Le akart ugrani az újpesti vasúti hídról.

A portál úgy értesült, a férfi a gyilkosság után olyan üzeneteket is küldött a környezetének, amelyekkel azt sugallta, a nő még életben van. Az is elhangzott az összeállításban, hogy értesüléseik szerint a férfi napokig bolyongott a Római parton, és egy romos hotelben húzta meg magát.

Rab Ferenc a Fővárűosi Főügyészség helyettes szóvivője beszámolt arról, hogy kezdeményezték a férfi letartóztatását, amelyről a bíróság péntek délelőtt dönt.

"A gyanúsított megszökött a hatóságok elől, ezt a bűncselekményt a törvény 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetheti, és a férfi személyi körülményei is azt indokolják, hogy egyéb kényszerintézkedés nem jöhet szóba."

Az RTL úgy tudja, ilyen körülmény, hogy a férfi többeknek is tartozik, összesen több millió forinttal.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×