eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szuzuka, 2012. október 5.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a szuzukai pályán 2012. október 5-én. A futamot október 7-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)
Nyitókép: MTI/EPA/Diego Azubel

Szörnyű állítások hangzottak el Michael Schumacher állapotáról

A volt Forma-1-es csapatfőnök, Flavio Briatore volt felesége fecsegett méghozzá egy valóságshow-ban.

Elisabetta Gregoraci, aki 2018-ban vált el férjétől, a Big Brother valóságshow olasz változatában szerepel. A műsorban az egyik lakótársa kérdezte őt a 2013-ban síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok, Michael Schumacher egészségi állapotáról - írja a Blikk.

Az egykori modell, Elisabetta Gregoraci azt mondta, hogy Schumacher beszélni is képtelen, csak a szemével kommunikál. Csak három ember mehet be hozzá, rajtuk kívül senki sem láthatja.

"Úgy tudom, a családjával már elköltözött Svájcból. Spanyolországban él, a házukban a felesége egy kórházat rendezett be" - állítja a Forma-1-ben egykor nagy hatalmú Flavio Briatore volt felesége.

Mint arról az Infostart is beszámolt, hamarosan bemutatnak egy dokumentumfilmet a Forma-1-es pilóta tragédiájáról, abban szólal meg egy svájci idegsebész. Erich Riederer svájci idegsebész, noha soha nem volt tagja a hétszeres világbajnok orvosi csapatának, így a kezelésében sem vett részt, a sérülés súlyosságáról rendelkezésre álló információk alapján úgy gondolja, hogy a legendás pilóta vegetatív állapotban van, soha nem fog teljesen felépülni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×