eur:
394.93
usd:
370.56
bux:
65090.71
2024. április 19. péntek Emma
Monte-Carlo, 2012. május 26.Michael SCHUMACHER, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője végigsimít a fején, miután a legjobb köridőt érte el a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának időmérő edzésén a monte-carlói utcai pályán. Eredménye ellenére nem Schumacher indulhat az első rajthelyről a másnapi futamon, mert az előző versenyen öthelyes rajtbüntetést kapott. Mögötte német csapattársa, Nico ROSBERG megy. (MTI/EPA/Valdrin Xhemaj)
Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Hír érkezett Michael Schumacherről

A pilótalegenda unokaöccsének magyar barátnője állítja: hamarosan bejelentést tesz a család.

A síbalesetben súlyosan megsérült Forma-1-legenda Michael Schumacher unokaöccsének magyar barátnője van, a szintén autóversenyző, 20 évesen már háromszoros kategóriabajnok Keszthelyi Vivien, aki - mint a Life.hu beszámol róla - a TV 2 Tényeknek szolgált némi információval a sportolólegenda titokként kezelt egészségi állapotáról.

"Szerintem hamarosan mindenki meg fogja tudni, milyen állapotban van, de tiszteletben kell tartani, hogy a család nem szeretne róla beszélni.

Sok a kérdés, hozzám is jönnek, hogy tudok-e bármit, de diszkréten kell beszélni erről. Amikor eljön a pillanat, hogy publikus lesz, beszélni fognak róla" - közölte.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×