eur:
393.76
usd:
365.41
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Fonyó Gergely rendező (b) és a Gondnok szerepét alakító Szilágyi István beszélget  a Gézengúzok című, a Duna TV és Next Station Production által készülő új 11 részes ifjúsági tévéfilmsorozat forgatásán Budapesten, a XI. kerületi Mezőkövesd utcában. A sorozat egy középiskola hétköznapjait mutatja be. A diákok között Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Váratlan döntést hozott Szilágyi István özvegye

40 millió forintért hirdeti a családi házat, ahol férje meghalt.

Bár korábban hallani sem akart a költözésről, Szilágyi István özvegye mégis árulja XVII. kerületi házát. A 150 négyzetméteres, rossz állapotban lévő házat és a hozzá tartozó 580 négyzetméteres telket jelenleg 40 millió forintért hirdetik – írta a Blikk. A hirdetés szerint a telken álló épület teljes felújítást vagy elbontást igényel, így a vevő inkább a telekkel számolhat.

„Furcsállom, hogy eladná a házat, hiszen nem is olyan régen még azt mondta, nem megy el onnan. Pedig évekkel korábban már mondtuk nekik, hogy meneküljenek onnan, de nem hallgattak senkire – mondta a lapnak Joli néni testvére, Sarolta. – Nem tudom, ha sikerülne eladni az ingatlant, hova menne Joli. Lehet, azt tervezi, hogy vesz egy pici lakást vagy elmegy albérletbe, esetleg otthonba, bár korábban arról azt mondta, oda egyáltalán nem akar költözni.”

A lap szerint az özvegy a hitelektől szabadulna. Évekkel korábban 7 millió forint devizahitelt vett fel férjével, és bár a munkák sosem fejeződtek be, a tartozás csak nőtt. Jelenleg legalább 30 milliónyi a tartozás, és az elmaradt szemétdíj, gáz- és telefonszámla miatt is indult végrehajtás a nő ellen.

A házban halt meg május elején Szilágyi István. A színésszel a megalapozott gyanú szerint saját fia végzett. A 49 éves férfi a többi közt egy kalapáccsal bántalmazta az édesapját, aki emiatt életét vesztette.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×