eur:
393.14
usd:
366.77
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Fonyó Gergely rendező (b) és a Gondnok szerepét alakító Szilágyi István beszélget  a Gézengúzok című, a Duna TV és Next Station Production által készülő új 11 részes ifjúsági tévéfilmsorozat forgatásán Budapesten, a XI. kerületi Mezőkövesd utcában. A sorozat egy középiskola hétköznapjait mutatja be. A diákok között Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Milliós csekkel csengetett a postás Szilágyi István özvegyénél

A család elképesztő méretű adósságot halmozott fel, most egy újabb tartozásra derült fény.

Tragédiák sora került felszínre azóta, hogy Szilágyi Istvánt, az ismert színészt a gyanú szerint saját otthonában megölte a fia. A felújítás alatt álló budapesti otthonában élő család több tízmilliós adósságot halmozott fel, eredetileg úgy tűnt, hogy csak a ház renoválására felvett hitel duzzadt kezelhetetlenné, de a haláleset óta sorra érkeznek a számlák és csekkek.

Eddig egy 430 ezer forintos közüzemi számlatartozásról és egy 60 ezres NAV-elmaradásról kapott értesítést az özvegy, de a napokban egy több mint kétmillió forintról kiállított számlalevelet vett ki a postaládából. A horribilis összegű számla részletezőjéből kiderült: a vízművek és a csatornázási művek behajtócége követeli pénzét, mert 2016 óta egyetlen, az özvegy nevén lévő közműszolgáltatás után sem fizettek egy fillért sem – írja a Ripost.

Ráadásul az előzetesben lévő fiú nevére is folyamatosan érkeznek a fizetnivalók, mert a férfi több cégnek is megengedte, hogy székhelyként használja az ingatlant, ami még több bonyodalmat okoz. A gyilkosság feltételezett elkövetője ráadásul hiteleket vett fel magánszemélyektől is, akik most az özvegytől követelik a pénzüket.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×