eur:
392.89
usd:
366.33
bux:
66861.39
2024. április 25. csütörtök Márk
Fonyó Gergely rendező (b) és a Gondnok szerepét alakító Szilágyi István beszélget  a Gézengúzok című, a Duna TV és Next Station Production által készülő új 11 részes ifjúsági tévéfilmsorozat forgatásán Budapesten, a XI. kerületi Mezőkövesd utcában. A sorozat egy középiskola hétköznapjait mutatja be. A diákok között Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Biztonsági szolgálat védi Szilágyi István özvegyét

A férje, az ismert színész meggyilkolása óta félelemben élt, most 24 órában vigyáznak rá.

Egy biztonságtechnikával és távfelügyelettel foglalkozó cég felajánlotta Szilágyi István özvegyének, hogy házát bekamerázzák. A házban ölte meg a gyanú szerint saját fia a színészt, ezért feleség azóta nem tudott nyugodtan aludni.

"Jó érzés, hogy biztonságban vagyok, mert bevallom, valóban féltem Pista halála óta éjszakánként. Altatót szedek, így megnyugtat a tudat, hogy figyelik a házamat, mivel aligha ébrednék fel, ha valaki bejönne hozzám az éjjel" – nyilatkozta a Ripostnak az idős nő.

A biztonsági cég, amelynek vezetője az ismert színész iránti rajongása miatt ajánlotta fell segítségét, olyan modern megfigyelő rendszert építette ki, amellyel folyamatosan rögzítik a ház körüli mozgást, és behatolás esetén perceken belül kiküldik a járőrszolgálatukat a házhoz. Egy segélyhívó gombot is beszerelnek az özvegynek, ha megnyomja, azonnal riasztja a biztonsági szolgálatot.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×