eur:
392.77
usd:
366.59
bux:
66769.81
2024. április 26. péntek Ervin
Fonyó Gergely rendező (b) és a Gondnok szerepét alakító Szilágyi István beszélget  a Gézengúzok című, a Duna TV és Next Station Production által készülő új 11 részes ifjúsági tévéfilmsorozat forgatásán Budapesten, a XI. kerületi Mezőkövesd utcában. A sorozat egy középiskola hétköznapjait mutatja be. A diákok között Barátok közt-szereplők és korábbi Megasztár-döntősök is feltűnnek, a negyedik széria győztese, Király Viktor pedig tanárt alakít.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Kiderültek Szilágyi István utolsó szavai

A színész özvegye árulta el a részletek.

A közkedvelt színészt a közelmúltban brutálisan bántalmazta a fia, és a verésbe belehalt. Felesége a napokban vallomást tett a rendőrségen, majd a Ripostnak részletesen is beszélt a tragikus napról.

„Péter vasárnap reggel is a gyógyszerét kereste, de nem volt pénzünk kiváltani a receptet, és már az én nyugtatóim is elfogytak. Ugyanaz kezdődött, ami egy nappal korábban… Pista szépen, csendben szólt hozzá, nem veszekedett, csak szerette volna megvédeni a fiunkat önmagától. Ekkor Péter nekiugrott és ütlegelni kezdte az apját, majd egy pillanattal később felkapta az első keze ügyébe kerülő tárgyat, egy kalapácsot és...” – idézte fel az özvegy.

Az idő nő szerint a színész túlélhette volna a támadást, ha a fiú abbahagyja, de nem így történt.

„Pista még az ütés előtt annyit tudott mondani: Ne csináld, fiam!, de többre már nem maradt ereje.

Ezek voltak az utolsó szavai… Másodpercek alatt zajlott le minden. Pista a földre esett, Péter pedig még ráugrott… A férjemnek pacemakere volt, ami szerintem ekkor leállt. Talán ha ott sikerül őt megfékeznem, a férjem még ma is él, de nem tudom...” - mondta a nő, akinek csak ködös emlékei vannak a rendőrség megérkezéséig.

Az özvegy a tragédia óta csak nyugtatóval képes aludni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×