eur:
393.06
usd:
362.18
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Nagy bejelentést tett L. L. Junior

Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl – közölte a zenész.

Facebook oldalán osztotta meg L.L. Junior, hogy döntésre jutottak egykori kedvesével, Csillával és közös felügyelet alatt nevelik tovább kisfiúkat, Lacikát.

„Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét, és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika.”

A rapper közölte azt is, hogy nagyon nehéz hónapokon vannak túl kisebbik fia, Dávid elvesztése óta, és bár a fájdalmam nem enyhült, szeretne a feleségével, Kingával és a gyermekkel nyugodt családi életet élni.

„Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikénak mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét.”

Mint ismert, augusztus 31-én gázolták halálra Zuglóban a zenész gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×