INFORÁDIÓ 
2020. július 4. szombat
Ulrik

l. l. junior

gyermek

megegyezés

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Nagy bejelentést tett L. L. Junior

Infostart

Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl – közölte a zenész.

Facebook oldalán osztotta meg L.L. Junior, hogy döntésre jutottak egykori kedvesével, Csillával és közös felügyelet alatt nevelik tovább kisfiúkat, Lacikát.

„Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét, és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika.”

A rapper közölte azt is, hogy nagyon nehéz hónapokon vannak túl kisebbik fia, Dávid elvesztése óta, és bár a fájdalmam nem enyhült, szeretne a feleségével, Kingával és a gyermekkel nyugodt családi életet élni.

„Életünk legszomorúbb karácsonya elé nézünk, de Lacikénak mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbé varázsoljuk a szeretet ünnepét.”

Mint ismert, augusztus 31-én gázolták halálra Zuglóban a zenész gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra.

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018