eur:
392.87
usd:
366.68
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Pszichológus segít L. L. Junior fián

Szakember segítségére van szüksége a hatéves gyermeknek öccse pénteki temetése előtt.

Pénteken helyezik örök nyugalomra L.L. Junior kisfiát, akit a múlt szombaton gázolt halálra egy autó Zuglóban. A zenész menedzsere elmondta a Blikknek, hogy ügyfele pszichológust keresett a tragikus balesetet végignéző gyermekének, hogy feldolgozhassa az őt ért traumát. Az elmúlt néhány napban nem kerülhetett sor arra, hogy Lacika találkozzon a terapeutával. Ennek ellenére L. L. Junior folyamatosan konzultál a szakemberrel, hogy az ő segítségével készítse fel a kisfiát öccse temetésére.

"Teljesen érthető, hogy Junior félti a fiát, hiszen felnőttként is nagyon nehéz megélni egy temetést, gyerekként pedig minden bizonnyal még nehezebb" – mondta az énekes jogi képviselője, Mester Csaba. Az ügyvéd hozzátette: napokon belül beadják a bíróságra azt az indítványt, amelyben kérvényezik, hogy határozatlan időre L.L. Junior legyen a fia gondviselője és a gyermek nála lakjon, ne az édesanyjánál, Csillánál. A zenész volt szerelmét hibáztatja a tragédia miatt, szerinte az édesanya a felelős gyermekük haláláért, mert nem fogta a kezét a zebránál.

A lap által megkérdezett klinikai szakpszichológus szerint a gyermek számára a halál még nem tűnik végleges állapotnak, ezért a temetés félelemmel, szorongással tölti el. Fontos, hogy a gyerekben keletkezett félelmeket felismerjék és feloldják a ceremónia előtt.

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×